Webshop management

Webshop management

Uit onze ervaring met het bouwen van professionele webshops weten we dat niet alleen het openen van webshop een bepaalde aanpak vereist (content, campagnes, PR,..) ook de marketing nadien vraagt een specifieke aanpak.

 

Via onze E-com marketingdiensten helpen we je iedere maand met het verhogen van je verkoop, het promoten van je shop en het optimaliseren van het verkoopproces.

We hebben 3 formules uitgewerkt waarmee je volgens budget kan groeien.

Maandelijks aanpasbaar en opzegbaar.

 • Startup

 • Vraag je prijsmaand
  • Google Analytics
  • SEO/Content marketing
  • E-mailmarketing

Populair
 • Growth

 • Vraag je prijsmaand
  • Alles van de startup formule
  • Google remarketing/Adwords
  • Social media marketing

 • Champion

 • Vraag je prijsmaand
  • Alles van de Growth formule
  • Marketing automation
  • Mobile marketing

Webshop analytics

Het optimaliseren van je webshop kan niet op basis van een buikgevoel. Iedere webshop is anders. Een ander product, een ander publiek. Via analyses, heatmaps en zelfs opnames analyseren we hoe bezoekers je site gebruiken. We gebruiken alle data als roadmap om verbeteringen voor te stellen en aan te brengen. Zo vinden we het perfecte evenwicht tussen bezoekers aantrekken en ze ook klant maken.

Meer bezoekers trekken, bijvoorbeeld door zoekmachine marketing, kan zeker een goede manier zijn om het aantal conversies op een webshop te verhogen. Dit proces is echter erg tijdrovend en vergt meer financiële middelen. Voordat je  deze investering pas écht terugziet dient er een bepaald percentage van je ‘gewonnen’ (nieuwe) bezoekers over te gaan tot een transactie.

Met conversieoptimalisatie via analytics kijken we vooral naar de huidige bezoekers. Hoe gedragen ze zich binnen je webshop en is dit ook het gewenste gedrag? Zo niet, dan gaan we kijken waar dit aan ligt en komen we met concrete verbeterpunten voor je webshop. Het doel is uiteraard om een groter percentage van je bezoekers te verleiden om tot een transactie over te gaan. Een hoger conversiepercentage dus.

Zoekmachine marketing

Hoe haal je relevant verkeer naar je webshop? Dat is de vraag die centraal staat bij zoekmachine marketing. Hoe relevanter een bezoeker is, hoe groter de kans is op conversie. Zoekmachine marketing of SEO is essentieel voor het behalen van online succes, maar hoe zet je SEO op de juiste manier in?

Tijdens onze jarenlange ervaring hebben wij een eigen visie en werkwijze voor zoekmachine marketing ontwikkeld. Met de juiste technieken, werkwijze en strategie zorgen wij voor een boost in relevant verkeer naar je webshop. De combinatie van zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO) is hierbij van groot belang.

Via remarketingcampagnes halen we bezoekers terug naar je website.

Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat je shop beter gevonden wordt in google en andere zoekrobots. We zorgen ervoor dat je shop aan alle vereisten voldoet om optimaal gevonden te worden. Op de juiste keywords, voor de juiste klanten.

Content marketing

De basis van een goede web shop is inhoud. De juiste productinformatie, de mooiste foto’s zijn cruciaal om je web shop te laten renderen. Ze worden vaak over het hoofd gezien. We zorgen dat de productinformatie strookt met het beoogde resultaat en dat deze focus legt op de juiste zoekwoorden. We zorgen tevens voor al je promotiebanners, en blogartikels.

We kunnen ook advies verlenen op vlak van herroepingsrecht, algemene voorwaarden en privacy policy.

Marketing automation

Ons marketing automation platform helpt om niet alleen profielen van onbekende bezoekers te genereren en de juiste content aan hen te tonen, het zorgt voor een ganse workflow aan boodschappen, pagina’s, mails die per klant kunnen verschillen omdat ze opgebouwd zijn op basis van zijn interesses.

E-mail marketing

E-mail marketing is zoveel breder dan het versturen van een nieuwsbrief. We hebben ook voor opvolgingsemails, bevestigingsmails, mails voor verlaten winkelwagentjes,…

We stellen alles ten dienste van de conversie.

Via het marketing automation platform kunnen alle mails ook nog geautomatiseerd verstuurd worden op basis van bezoekersgedrag.

Social media marketing

Je producten op Facebook? Campagnes op Pinterest, Instagram? Via social media marketing zorgen we ervoor dat je webshop ook daar te zien is en je producten ook daar gekocht kunnen worden.

Via onze marketing automation kunnen ook Facebook-advertentie geautomatiseerd worden en kunnen we gepersonaliseerde productadvertenties tonen.

Alles voor een gepersonaliseerde aankoopervaring.

Mobile marketing

Bereik je klanten via directe sms of voice mail communicatie. Bezorg hen ook die persoonlijke verkoopervaring op hun tablet of smartphone.

Heb je een app waarmee je diensten of producten verkoopt? Ook hierin kunnen we pushberichten versturen op basis van het gebruik.

De mogelijkheden zijn enorm en nog relatief onbenut door je concurrent.