Discovering Decor

Een éénmanszaak met een succesvolle internationale webshop

De Marketing Groep werkt al sinds 2013 samen met Discovering Decor voor het beheer van hun webshop. Discovering Decor is het perfecte bewijs dat een éénmanszaak, met de juiste online marketing strategie ook een belangrijk aandeel op de markt kan verwerven.

 

Op enkele jaren tijd zijn ze één van de grootste online spelers voor de handel in Orac decor plinten en lijsten geworden. Onlangs openden ze nog een webshop, specifiek voor de Franse markt.

Voor de online marketing van een webshop moet je denken aan verschillende element: SEO, Adwords, Social Media campagnes, content marketing enzovoort.
We besteedden ook veel aandacht aan optimalisatie van Google, want gevonden worden op een organische manier is nog altijd het sterkst.

De Marketing Groep hielp hen met de ontwikkeling van het e-commerce platform in Magento. Het doel was niet alleen een toegankelijke webshop te hebben voor particulier en professioneel, maar ook heel wat tips en inspiratie te bieden op de site. Het productaanbod is enorm, de blog nog uitgebreider.

 

We besteedden ook veel aandacht aan optimalisatie voor Google, want gevonden worden op een organische manier is nog altijd het sterkst. Met de juiste SEO-tools gingen we op zoek naar de juiste keywords voor Discovering Decor. Social media campagnes en Google Adwords hielpen om de site de nodige boost te geven. Ondertussen beheren ze na de nodige opleiding zelf hun online marketing campagnes.