SEO zoekmachine optimalisatie

SEO zoekmachine optimalisatie

We weten ondertussen allemaal dat heel wat van je potentiële klanten eerst op zoek gaan naar informatie op het internet. In onze streken is dat meestal via de zoekrobots Google of Bing. Een sterke SEO-strategie helpt je om meer leads te genereren en gevonden te worden door je klanten. SEO zoekmachine optimalisatie is daarom superbelangrijk. We helpen je met de juiste zoekmachine marketing.

Door het optimaliseren van je web site voor zoekrobots, verbeter je niet alleen je ranking in google, maar het helpt je ook nadenken over een betere gebruiksvriendelijkheid. Het draait ten slotte toch allemaal om conversie van leads naar klanten.

Succesvolle zoekmachine optimalisatie draait niet om korte termijn acties om snel een goeie ranking te krijgen. Het is een continu proces door het constant aanpassen, verbeteren van je web site. Je mikt daarvoor altijd best op het bieden van een zo goed mogelijke gebruikerservaring met relevante content die aan de zoekopdrachten van je potentiële klanten voldoet.

 

Hoe hoog in google geraken?

Om hoog in Google te komen zijn veel factoren van invloed. Google categoriseert jouw website op basis van relevante zoektermen. Deze zoektermen bepalen waarop een website gevonden wordt. je dient er daarom voor te zorgen dat de zoektermen goed gestructureerd op uw website staan.

Google beoordeelt je website ook op talloze andere gebieden. Het is belangrijk dat jouw website over gebruikersvriendelijkheid, autoriteit en relevantie beschikt.

Zo kan het voor je webshop bijvoorbeeld belangrijk zijn dat je producten zo makkelijk mogelijk kunnen worden aangekocht. En om autoriteit op te bouwen met een meer informatieve website, is het weer belangrijk dat je regelmatig interessante content deelt.

Ook of jouw web site geschikt is voor mobiele devices is vandaag heel belangrijk voor google. En niet alleen voor Google trouwens, ook je potentiële klant gebruikt meer en meer z’n smartphone of tablet om te surfen.

 

SEO door De Marketinggroep

Scoort je site momenteel niet goed in google?

Laat ons samen doelstellingen en zoekwoorden bepalen.

Wat kunnen wij voor je doen:

  • We verzorgen een complete audit van je huidige site (technisch, structureel en inhoudelijk)
  • We checken hoeveel concurrentie er is op de zoekwoorden
  • We bekijken hoe je concurrent scoort op de zoekwoorden
  • We passen eventueel je site aan, zorgen voor sterke copy
  • We meten en rapporteren
  • We sturen bij