Marketingopleidingen

Marketingopleidingen, Individueel, in groep, op maat, in company, een specifiek thema. Alles kan

Heb je een marketingafdeling of ben je een marketingmedewerker die bepaalde praktische vaardigheden nog moet aanscherpen of bijleren?
Via onze betaalbare en praktische marketingopleidingen ben je zo weer mee.

Google Adwords

We maken je wegwijs in Google Adwords. We gaan over  de verschillende mogelijkheden van Google AdWords. Tot de opleiding behoren: – Campagnes opzetten – Zoekwoorden onderzoeken  – Kwaliteitsscore optimaliseren – Prestaties meten – Rapporten opstellen, downloaden en aanpassen – Remarketing opzetten – Adverteren met video’s.

Conversie optimalisatie

Hoe kan je meer bezoekers converteren, wat zijn de tips and tricks. Hoe geef je een klant de ideale klantervaring en maak je advocates van je klanten. We bekijken de ideale user-experience voor jouw web site én jouw webshop.

We gaan ook dieper in op de psychologie van het online verkopen. Hoe kan je onbewust bezoekers overhalen om bij jou te kopen.

E-mail marketing met Mailchimp

We gaan in deze opleiding dieper in op wat een goede mailing is, hoe en wanneer je moet en kan automatiseren. Hoe je het kan inzetten voor e-commerce convertie. We gebruiken hierbij Mailchimp. Dat ondertussen meer is dan een e-mail marketing tool, maar ook kan helpen met advertenties en landingspagina’s.

Inbound Marketing

In deze opleiding leer je de principes van inbound marketing en hoe deze effectief in te zetten. Wat is de buyer journey en waarom zou je buyer persona’s gebruiken.

We gaan in detail in op het optimaliseren van je site voor zoekmachines tot de anatomy van leadgenerating landingpages.

Zoekmachine optimlisatie

Gevonden worden in Google is voor de meeste bedrijven topprioriteit nummer één. Helaas zijn heel veel web sites nog niet geoptimaliseerd voor zoekmachines.

In deze opleiding gaan we dieper in op het Google algorimte en leren we hoe je met je site hoger kan geraken in Google en andere zoekrobots.

Wordpress

Hoe haal je het beste uit WordPress?

In deze praktijkgerichte training krijgt u een opleiding in het installeren, configureren en aanpassen van een WordPress web site en web shop. Welke zijn onmisbare hulpprogramma’s en noodzakelijke aanvullingen op WordPress en Woocommerce. Voor beginners en gevorderden.