Onze diensten

SEO Zoekmachine optimalisatie

Gevonden worden in Google is vereiste nummer 1 om klanten naar uw site te brengen. Wij halen het onderste uit de kan om te optimaliseren en bij te sturen. Onze marketeers zijn Google certified en kennen dus de kneepjes van het vak. Ook uw bestaande site, niet door ons gemaakt kan waarschijnlijk nog heel wat optimalisatie gebruiken.

crm

CRM

Salesmanagement en klantenopvolging op maat van uw bedrijf. We werken met gespecialiseerde software zoals Hubspot, Teamleader, salesforce of PipelinerCRM zodat we zowel voor enterprise als kmo’s de beste oplossing in de markt kunnen voorzien. We configureren sales funnels en processen op maat. Of u nu met salesteams of -afdelingen werkt, of enkel met een aantal verkoopmensen, we werken samen voor het beste resultaat. Onze leadmanagement tools moeten u meer omzet opleveren zonder extra administratie.

Leadgeneration

Maak leads van onbekende bezoekers. Door uitgebreide gedragstracking bouwen we profielinformatie op van anonieme web site bezoekers. Op die manier kunnen we hen op het juiste moment, de juiste content aanbieden waardoor ze stap voor stap gegevens zullen achterlaten. De anonieme bezoeker wordt potentiële klant die verder door lead generatie campagnes wordt klaargemaakt om tot aankoop over te gaan.

leadgeneratie
leadnurturing

Lead Nurturing

De meeste bezoekers op je website zijn nog niet klaar voor een aankoop. Door deze bezoekers stapsgewijs van nieuwe informatie te voorzien ontwikkel je de nieuwe leads tot ze klaar zijn voor de aankoop. Aan de hand van de informatie over het gedrag van je lead zorg je dat hij of zij van jou de juiste informatie krijgt. Het is de kunst de juiste informatie op het juiste moment aan te leveren. Dit is Lead Nurturing. Marketing Automation software helpt je het gedrag in kaart te brengen en hier ook de juiste boodschappen op af te stemmen.

Lead nurturing via marketing automation systemen zorgt wel voor 50% meer aankoopklare leads en verlaagt de kost per lead tot wel 33%

 

Marketing automation

Door marketing automation te implementeren in uw sales en marketing strategie komt het ideaal van 1-op-1 communicatie met uw potentiële klant weer wat dichter bij. Via onze marketing automation tool weet u wat anonieme en gekende bezoekers op uw site doen en kan u op hun gedrag inspelen. In combinatie met content marketing zorgen marketing automation tools ervoor dat u meer kwalitatieve leads genereert en meer grip krijgt op de buyer journey.

marketingautomation
contentmarketing

Content Marketing

Beter gevonden worden in google, is meestal het resultaat van goede contentmarketing strategie. Niet alleen zijn relevante teksten op je site belangrijk voor google, ze zorgen ook voor meer conversie bij je bezoekers.

Om het moderne aankoopproces te ondersteuning is content heel belangrijk. De juiste copywriting en grafische opmaak voor je ebooks, whitepapers, handleidingen, landingspagina’s en productomschrijvingen zijn cruciaal om het vertrouwen van je potentiële klant te verdienen.

Inbound Marketing

Inbound marketing staat voor het inzetten van een strategie die gebaseerd is op lead generatie en lead nurturing door middel van de juiste content marketing, SEO technieken en call to actions. Wordt gevonden op internet, biedt de juiste relevante content aan en converteer je leads naar klanten. Inbound marketing vergt een continu meten, analyseren en bijsturen.

inboundmarketing
emailmarketing

E-mail marketing

E-mailmarketing volgens De Marketing Groep is meer dan massamailings versturen. Voor e-commerce oplossingen genereren we dynamische product mails op maat van de interesses van je bezoeker.  We voeren A/B testing uit om de juiste promoties te kunnen aanbieden.

Via automation mailen we zelfs op de tijdstippen waarop klanten hun mails willen lezen. Door segmentatie maken we boodschappen op maat van je potentiële klant. Een boodschap op maat = hogere conversie

Social Marketing

Naast e-mailmarketing is social media marketing een doeltreffende manier om meer klanten te converteren. Enkel via de juiste strategie en de juiste content.

Ook social selling campagnes voor e-commerce zijn goede conversie bronnen.

socialmarketing
ecommercemanagement

Efficiënt webdesign

Het bouwen van je site of of web shop in WordPress is geen probleem voor ons. We besteden tijdens het ontwikkelen heel veel aandacht aan gebruiksvriendelijkheid en conversie en SEO. Gevonden worden is namelijk cruciaal.  Maar het hebben van een website of webshop is niet voldoende om verkoop te generen. productaanbevelingen en genereren dynamische communicatie (e-mail, sms,..) op basis van een uniek klantenprofiel is kers op de taart. We kunnen al deze perfect integreren in je site.

Nood aan een mini site of landingspagina’s om je campagne te ondersteunen? Ook hierbij kunnen we zeker helpen.