DIGITAL MARKETING

Online campagnes, de DMG way.

We maken jouw campagnes en contentplan met resultaat!

Jouw digitale campagneleider

We ontwikkelen een campagnestrategie op maat van je bedrijf én je budget. We zorgen voor social media marketing, google campagnes in combinatie met doorgedreven SEO, minisites om je campagne te ondersteunen en optimalisatie van de conversies.

We zorgen er steeds voor dat je leads opgevolgd kunnen worden om aankopen te stimuleren of herhalingsaankopen te doen.

Top ranking = top of mind

We geven je een concurrentievoordeel doordat je hoger zal ranken in de zoekresultaten van zoekrobots zoals Google of Bing. Steeds in combinatie met de juiste contentmarketing en technische inrichting van je website of campagnesite.

Content is King

Digitale marketing zonder de juiste content voor je doelpubliek is no go. Jouw publiek is slimmer dan ooit en de concurrent is slechts één click verder. Het is dus belangrijk om de aandacht te trekken, interesse op te wekken en te houden voordat je klant tot aankoop overgaat.

Strategie = korte én lange termijn denken

 

Campagnes opzetten is één ding, maar ze moeten wel in een breder plaatje passen. Het juiste kanaal, het juiste doelpubliek. Resultaat op korte termijn maar ook op langere termijn.

We bepalen samen een content-en campagnestrategie. Dat analyseren data en rapporten ,evalueren en sturen bij. Marketing is helaas geen exacte wetenschap dus meten is weten.

Marketingefficiëntie is key

Contentpublicatie, leadopvolging kunnen tijdrovende activiteiten zijn. We bekijken waar en hoe we bepaalde zaken kunnen automatiseren. Dat kan gaan van lead kwalificatie tot nurturing tot onboarding van klanten. Via de juiste processen, toosl en applicatie zorgen we voor perfecte integratie in je salesteams of back office.