Showcases

Je bent in goed gezelschap
NMBS banner

De NMBS werkt dagelijks aan het verbeteren van de dienstverlening. De Marketing Groep werd ingehuurd om te helpen bij de analyse voor het ontwerpen van een nieuwe web site, het migreren naar een nieuwe omgeving en de gebruikstesten voor de mobiele applicatie.

Ontwerp zonder titel(19)

De MarketingGroep helpt Etex Group bij het optimaliseren van hun content (blogs, web site teksten) voor het merk Promat. Onze copywriters Lauren en Klaar buigen zich over de technische materie van brandvrije materialen. Verder optimaliseren we de Google campagnes.

Carrefour banner

Carrefour, één van de grootste supermarktketens in België wil heel hard inzetten op het online bestellen. We begeleiden hen bij verschillende aspecten, analyseren de huidige situatie en helpen hen migreren naar een nieuwe omgeving.

untitled-design-47

Het Nieuwsblad was op zoek naar een partner die zowel op het vlak van web design, usability, wireframing als op het vlak van functionele analyse een goeie partner kon zijn voor de vernieuwing van hun web platform.

XtraVision banner

XtraVision is specialist in visuele communicatie oplossingen zoals led walls en led boarding. Wij bouwden een website die focust op de juiste informatie en duiding tijdens de zoektocht naar led displays.

Crowdbeamer banner

Crowdbeamer is een technologische start-up. Wij leveren growthhacking technieken om hen in de markt te zetten, zoals web design optimalisatie, social media marketing, content marketing en ondersteuning op beurzen.

untitled-design-46

Vergokan is een grote multinational actief in het produceren van kabelgoten voor installateurs. Via wireframes en prototypes brachten we een structuur en ontwerp naar voor. Gebruiksvriendelijkheid is bij B2B projecten belangrijker dan creatief design.

Ontwerp zonder titel(3)

De Marketinggroep helpt mee aan het go-to-market-plan van Fluvius glasvezelpiloot project.

We staan in voor de algemene marketing en communicatie en helpen bij het opzetten van de campagnes.

untitled-design-7

Axel Lenaerts is actief op de markt van vastgoed. Een sector met heel wat concurrenten. Het is noodzakelijk om leads goed op te volgen. We configureerden onze CRM oplossing zodat deze perfect in het  verkoopsproces kon geïntegreerd worden.

untitled-design-8

De Marketing Groep werkt al sinds 2013 samen met Orac Decor voor het beheer van hun web shop Discovering decor. Discovering Decor is het perfecte bewijs dat een niche product met de juiste aanpak en content een belangrijk aandeel op de markt kan verwerven. Discovering Decor is de grootste Europese site op vlak van sierlijsten.

untitled-design-6

ABTmusic werd opgericht in 2008 en was één van de eerste Belgische online shops voor muziekinstrumenten. Ondertussen is de site uitgegroeid tot een een belangrijke site voor niche-merken en boutique producten zoals Warm Audio en Eastwood Guitars

Double pass SEA campagnes

Double pass biedt premium football management opleidingen aan. Om hun trainingen internationaal te promoten zetten we Adwords, Linkedin, Facebook, Bing en Youtube campagnes op. Marketing automation zorgde voor leads.