Belgium Hotel Invest

Leadgeneratie voor een brede productportefeuille

Belgium Hotel invest is actief op de markt van investeringsvastgoed. Hun productportefeuille bestaat uit verschillende producten die een specifieke leadgeneratie vereisen.

 

De Marketing Groep zorgt ervoor dat zowel de interne sales medewerkers als de verkoopsadviseurs via het Teamleader CRM-systeem aan perfecte leadopvolging kunnen doen. Een CRM-systeem kan je helpen met de leadgeneratie over verschillende departementen heen. Het kan je vertellen van welke bron de lead komt, welke stappen deze al genomen heeft, welke contactpunten de lead had met jouw organisatie enzovoort.

Via onze marketing automation software zorgen we er ook voor dat een lauwe lead toch warm gehouden wordt en dat BHI top of mind blijft bij hun prospects.

De strategie is een combinatie van korte termijn promotionele mails en lange termijn contentmarketing.

We zorgen ook voor de maandelijkse rapportage en de koppeling met leadgeneration diensten zoals doubletracker, Roularta, companeo en tradetracker. Met een CRM-systeem is het veel gemakkelijker om kwalitatieve leads op te sporen en hun bron te bepalen. Op die manier kan je als organisatie gaan optimaliseren en beter investeren in kwaliteitsvolle leads.

 

Verder staan we in voor de e-mailmarketing. De strategie is een combinatie van korte termijn promotionele mails en lange termijn contentmarketing. We ondersteunen ook de info-sessies over het CRM-systeem en leadgeneratie met aankondigingen naar potentiële en bestaande klanten.