Axel Lenaerts Invest

Van lead naar sale met een aangepast CRM-systeem

Axel Lenaerts Invest is actief op de markt van investeringsvastgoed. Omdat er op deze markt heel wat concurrenten zijn, is het noodzaak om leads goed op te volgen. De Marketing Groep helpt hierbij door middel van een CRM-systeem. Daarmee kan je eenvoudig een groot aantal leads beheren.

 

We configureerden voor hen onze Pipeliner CRM-oplossing zodat deze perfect in het specifieke verkoopsproces kon geïntegreerd worden. De leads die via de verschillende kanalen worden gegenereerd komen automatisch in het CRM-systeem en worden eerst opgevolgd door internal sales mensen om na kwalificatie te worden doorgegeven aan de ‘verkopers op de baan’. Zij kunnen perfect zien (ook op hun smartphone) hoe en welke contacten er reeds geweest zijn, via welke campagne een lead is binnengekomen en andere nuttige informatie.

axel lenaerts

De Marketing Groep helpt ook met het opzetten van de salesrapportage zodat de sales managers een goed overzicht hebben over welke kanalen voor de beste leads zorgen en welke verkopers de meeste leads converteren. We staan ook voortdurend in contact met onze klant en passen het systeem aan als er dingen wijzigen in de organisatie.

Een CRM-systeem zorgt voor eenvoudig beheer van leads en sales over de verschillende departementen van een organisatie heen. Het kan volledig aangepast worden aan de wensen en noden van een organisatie. Bovendien is het de beste manier om een analyse te maken van het verkoopsproces en op de juiste plaatsen te optimaliseren.

Website: axellenaerts.be