ABTmusic

Naar een succesvolle abtmusic webshop voor muziekinstrumenten

ABTmusic werd opgericht in 2008 en was één van de eerste Belgische webshops voor muziekinstrumenten. Ondertussen is de site uitgegroeid tot een belangrijke site voor niche-merken en boutique producten. Op deze webshop vind je een ruim aanbod aan gitaren, versterkers en studiomateriaal.

 

De Marketing Groep staat in voor het e-commerce management. Naast het updaten van productinformatie, banners en promoties, staan we ook in voor de inbound marketing (e-mail en content marketing), de Adwords campagnes, SEO (zoekrobot-optimalisatie) en social media. Met onze online marketing zorgen we voor meer bezoekers op de webshop en verhogen we het uiteindelijke aantal conversies.

abtmusic
Potentiële klanten ontvangen persoonlijke aanbiedingen in hun interessegebied.

Het geheim van een succesvolle webshop is personalisatie. Zo ontvangen klanten en potentiële klanten persoonlijke aanbiedingen in hun interesse gebied in hun mailbox. Via remarketing stellen we opnieuw producten voor aan de klanten die al eerder interesse toonden in bepaalde delen van het assortiment. De ganse klantencommunicatie is geautomatiseerd waardoor ABTmusic zich volledig kan focussen op het zoeken naar de juiste producten en het bieden van service.

 

De webshop is gemaakt in Woocommerce en voor de marketing automatisatie wordt gebruik gemaakt van Salesmanago.

Website: abtmusic.eu